Ryd cachen
Opdatér før du sletter
Upload først siden igen og udfør derefter en hard opdatering. Dette beder browseren hente gældende filer og er ofte nok efter en NoyzHub-opdatering.
Slet kun cachelagrede filer
I databeskyttelsesindstillingerne i browseren vælger du relevant tidsperiode og cachelagrede billeder og filer. Ordlyden varierer mellem Chrome, Safari, Firefox og Edge. Luk NoyzHub-fanerne og åbn webstedet igen bagefter.
Forskellen fra informationsbokse
Informationskapsler gemmer sessionen og enkelte indstillinger. Hvis du sletter dem, skal du logge ind igen. Kontrollér kontoens adresse og loginmetode før en generel sletning, særligt på en delt enhed.
Lokale data fra musikspilleren
Spillerkøen og status gemmes i browserens lokale lagring. Hvis du sletter alle webstedsdata, kan de nulstilles. Dette sletter ikke numre, sider eller koncerter der er gemt på kontoen.
Når cachen ikke er årsagen
Prøv et privat vindue eller en anden browser. Hvis det samme problemet fortsætter, noter URL, fremgangsmåde, tidspunkt og browser og rapportér fejlen i stedet for at slette data gentagne gange.